Livsmedel

Ruwac header om livsmedelsbranschen

Perfekta suglösningar för livsmedelsbranschen

Sugar och uppsugningsanläggningar från Ruwac används på många olika sätt inom livsmedelsproduktionen – även som processintegrerade ”Inline“-anläggningar, och ofta i damm-ex-utförande.

Livsmedel

Ruwac avdammare DS64000 suger upp svävdamm hos Bunny Tiernahrung i Melle.

Bunny Tiernahrung

Vid produktion av höbaserat djurfoder uppstår stora mängder damm. En tillverkare av premiumdjurfoder suger upp dammet med en avdammningsanläggning – direkt där dammet uppstår.

Ruwac industrisug DS4150 suger upp stensalt hos Esco i Bernburg.

Esco

En ledande salttillverkare behövde en kraftfull och korrosionsbeständig industrisug för rengöringen av en bearbetningsanläggning över flera våningsplan. Här används en Ruwac-sug.

Ruwac industrisug DS1220 för damm-ex-området suger upp specialdjurfoder hos Gimborn i Emmerich.

Gimborn

Ruwac-sugar används vid paketering av kattgodis och vid rengöring av maskinerna. Eftersom organiskt damm uppstår här, måste kraven avseende dammexplosionsskyddet uppfyllas.

Ruwac industrisug DA5150 suger upp spannmålsdamm på spannmålslager hos GT Rostock.

GT Rostock

På siloterminalen för spannmål svarar en kraftfull sug för renhållningen av tre plan – även vid stora mängder sugmaterial

Ruwac våtavskiljare NA250 för damm-ex-området suger upp sockerdamm hos Müllermilch i Zwickau.

Joghurtproduktion Müller-Milch

För uppsugningen av socker och andra ingredienser vid påfyllning i mixeranläggningarna använder sig en ledande tillverkare av fruktyoghurt flera stationära dammexplosionsskyddade uppsugningsanläggningar.

Ruwac industrisug med trefasdrift DS1220 med gnistfälla suger upp socker och spannmålsdamm hos Nordgetreide i Falkenhagen

Nordgetreide

En tillverkare av frukostflingor använder Ruwac-sugar för att suga upp laserröken från etiketteringssystemen på slutpaketeringslinjerna.

Ruwac industrisug med trefasdrift DS1220 för damm-ex-området suger upp kaffepulver vid Probat-verken i Emmerich

Probat

En tillverkare av kafferosterianläggningar visar att man inte bara kan suga upp rester med Ruwac-sugar, utan även använda dem till att transportera förstklassiga livsmedelsråämnen. I ett showroom visas en Ruwac DS 1220 som sugtransportör.

Ruwac kännetecknas av individuella lösningar med exakt passform.

Har du inte hittat vad du söker? Kontakta oss.

Till kontaktpersonen