Ruwac header med KeyVisual Vi klarar det mesta

Bättre än resten, redan från början

Hyvling ger upphov till spån. Och där det finns spån, är Ruwac industrisugar och utsugssystem inte långt borta. Under de mer än 40 år som företaget har funnits, har vi alltid jobbat längst fram. Idag räknas de röda – och med tiden även de svarta – Ruwac industrisugarna till de mest tillförlitliga man kan hitta när det gäller mobila och stationära uppsugningsanläggningar.

Flytande eller fast, oskadligt eller explosivt – vi har rätt lösning för varje sugmaterial och varje tillämpning: en optimal uppsugningsanläggning. En intelligent byggsatsprincip för våra mobila industrisugar, patenterade uppfinningar såsom en fotspak för lågdammande tömning, och individuellt konstruerade lösningar för effektiva uppsugningsanläggningar: för oss har kvalitet och praxisnärhet allra högsta prioritet.

När Ruwac grundades 1976 av Siegfried Wagner och Manfred Runge, var de fullständigt eniga om målet: De skulle erbjuda de bästa sugarna. Sugar som löser problemen med allt slags suggods och som klarar även de tuffaste uppgifterna. Vi har aldrig kompromissat. I produktionen av varje enskild Ruwac-produkt tillämpas, nu som förr, sex enkla men viktiga principer:

1

Handmade i Riemsloh

Ruwac. Ut- och invändigt. Alla delar – till både den minsta sugen och den största suganläggningen – genomgår en intern produktionskontroll i Riemsloh.

2

Individuell planering

Självklart kan du köpa en sug hos oss. Men först måste vi få veta vilka krav du ställer på oss. Vi har lösningar. Inte bara produkter.

3

Förstklassiga material

En bra sug suger bra. Inga konstigheter. En Ruwac-sug suger bra och länge. Av den anledningen valde vi glasfiberförstärkt plast som husmaterial: det är hållbart, lätt och oförstörbart.

4

Passande filter

Hjärtat i varje sug är filtret. Passande filter behövs beroende på partikelstorlek och kemiskt-fysikaliska egenskaper. Och eftersom vi inte nöjer oss med mindre än det allra bästa arbetar vi enbart med filterspecialister.

5

Forskning och utveckling

Industrin vidareutvecklas, så även Ruwac. Vi bedriver forskning och utveckling kontinuerligt så att vi kan möta alla krav med de bästa lösningarna.

6

Kvalitet

Av 1 och 5 blir det 6: den övertygande Ruwac-kvaliteten. Vi började för 40 år sedan med inställningen att bygga de allra bästa sugarna. Och det gör vi än idag.

Uppsugning av trädamm med Ruwac industrisug
Uppsugning med Ruwac industrisug

Ruwac-produktöversikt

Helt säkert det bästa valet

Nedladdning som PDF

Ett par siffror för en snabb översikt

Mer än

150

Personal med passion för sitt jobb

Ca

30

Säljfilialer med brett know-how inom sugmaterial och säkerhet

Ca

20

Servicetekniker med kompetens och närhet till kund

Mer än

20

Länder i Europa, Amerika och Asien och med tre systerföretag.

Och

oräkneliga

kunder som övertygas av Ruwac, varje dag, gång på gång

naturligt certifierat

Vi finns i 20 länder över hela världen!

Från Belgien via Malaysia och Ryssland, till USA – Ruwac finns överallt. Med ett välorganiserat nät med 20 kontor världen över exporterar vi kvalitet made in Germany till planetens alla hörn. Ruwac finns där sugarna finns.

Till kontaktpersonen